Welkom bij Nooby Zakelijk

Je kent het vast wel … Je hebt een super leuk bedrijf en wil hiervoor natuurlijk ook de aandacht die het zeker verdient!

Meer bezoekers, NIEUWE klanten en belangrijker nog … tevreden klanten.

Zeker in grote bedrijven waar veel concurrentie is wil je je klanten dichtbij je houden. Dit doe je door ze af en toe een leuk presentje te geven bijvoorbeeld of een Kerstpakket maar dan wel 1 waar iemand echt iets aan heeft. Uiteraard moet je hier wel je logo aan verbinden, hierdoor maak je ook weer kans op nieuwe klanten! Alles draait om Merchandising!

Bij Nooby Zakelijk maken wij vrijwel elk product naar jouw wensen. Denk hierbij aan bedrukkingen, graveringen in hout, bestickeringen op duizenden artikelen. Bij de meeste bedrijven zoals wij hebben ze keuze artikelen staan, bij Nooby werken wij anders. Je kunt kiezen uit de artikelen die wij verkopen OF je kunt zelf een leuk artikel bedenken waar je je logo of tekst op wilt hebben en wij gaan op zoek naar het artikel. Op deze manier is het mogelijk duizenden artikelen te kunnen aanbieden die echt geheel naar jouw eigen wens zijn.

Wil je geen merchandise maar simpelweg je wagenpark / raam / deur bestickerd hebben? Alles is mogelijk, wij bestickeren of je kunt het zelf bestickeren met de stickers die wij je dan toesturen. Dit is handig als je een kleinere bestickering wilt of ver weg woont.

Een aantal voorbeelden zijn te zien hieronder.

Is je interesse gewekt? Stuur ons dan een mail ([email protected]) voor een offerte of benader ons via de whatsappknop.